Εδώ συστηνόμαστε!
- SANDOKANTHANOS
Re: Εδώ συστηνόμαστε!
Καλως σας βρηκα παιδια !!!!!
εχω ενα προβλημα παιδια δεν μπορω να βαλω υπογραφη(απλα δεν μου εμφανιζεται την εικονα ) μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια ???
εχω ενα προβλημα παιδια δεν μπορω να βαλω υπογραφη(απλα δεν μου εμφανιζεται την εικονα ) μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια ???

Έχεις βάλει το λινκ της εικόνας ανάμεσα σε ;
Code: Select all
[img][/img]
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Γεια και απο μενα ειμαι ο plankton και μου αρεσει πολυ το one piece.
Καλωσόρισες plankton! Και σε ποιον δεν αρέσει
Καλή διαμονή!

Καλή διαμονή!

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- SANDOKANTHANOS
SANDOKANTHANOS wrote:Γειά σας είμαι ο Θάνος, τρελός με One Piece αλλά μόνο άνιμε(manga δεν μου αρέσει)αυτά.
Πόσα άλλαξαν μέσα σε 4 χρόνια...
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

- Yahazugiri7
Ήμουν έτοιμος να σου το πω κάτι για αυτό το ποστ σου xD
Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Γιάννης, από Αγρίνιο. Είμαι 22 χρονών και φοιτητής Βιολογίας στην Πάτρα. Είμαι καιρό μέλος της σελίδας αλλά δεν είχα δει αυτή τη συζήτηση οπότε είπα κι εγώ να συστηθώ! Πιστεύω κι εγώ (όπως και όλοι εδώ, λογικά) ότι τα anime δεν είναι κινούμενα σχέδια για παιδιά, και ότι η ωριμότητα δεν φαίνεται από τις σειρές που παρακολουθείς. Αλλά πολλοί το πιστεύουν αυτό και έτσι πολλοί είναι αυτοί που δεν παραδέχονται ότι βλέπουν anime για να μην "ντροπιαστούν". Τελοσπάντων, εδώ κάνετε καταπληκτική δουλειά! Συνεχίστε έτσι!
-- 28 Ιαν 2015, 12:47 pm --
Μπράβο πάντως που προσέχετε τα greeklish, σε πολλά άλλα site με πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά!!!
-- 28 Ιαν 2015, 12:47 pm --
Epsilon wrote:Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Μόνο πρόσεχε λίγο με τα greeklish, γιατί απαγορεύονται! Η γλώσσα του forum είναι τα ελληνικά!
Μπράβο πάντως που προσέχετε τα greeklish, σε πολλά άλλα site με πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά!!!