Ποιος θα είναι ο νέος κάτοχος του Mera Mera no Mi
- Sorrowmaker
Re: Ποιος θα είναι ο νέος κάτοχος του Mera Mera no Mi
ρε παιδια που ξερουμε οτι ο burgers ειναι ο δευτερος πιο δυνατος του πληρωματος του bb δηλαδη ο Shiryu ειναι πιο αδυναμος απο τον burgers?

Τεσπα αυτή είναι η άποψη μου.
Για πολύ χαμηλά τον έχεις τον Luffy.

Επισκεφτείτε μας :
- Spoiler: Show
Allowed to fall! Must get up.
http://myanimelist.net/animelist/teo1323
- SANDOKANTHANOS
teo1323 wrote:Τεσπα αυτή είναι η άποψη μου.
Γιατί είναι πολύ αδύναμος για το Νέο Κόσμο.Για αυτό τον έχω χαμηλά.Τώρα αν δείξει παρακάτω ότι έχει και άλλες δυνάμεις θα αλλάξω και εγώ στάση, για rookie είναι πολύ δυνατός αλλά τον Burges δεν τον νικάει.
Sorrowmaker wrote:ρε παιδια που ξερουμε οτι ο burgers ειναι ο δευτερος πιο δυνατος του πληρωματος του bb δηλαδη ο Shiryu ειναι πιο αδυναμος απο τον burgers?
Για να τον έχει βάλει Αρχηγό 1ης Διμοιρίας ο Teach τότε ο δεύτερος δυνατότερος θα είναι, όπως ήταν και ο Marco στους Shirohige Pirates.
Τέλος πάντων εγώ πιστεύω πως το Mera Mera ή θα το πάρει ο Kurohige ή η Rebecca.
Last edited by SANDOKANTHANOS on 11/07/13, 23:16, edited 1 time in total.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Luffy δεν αφήνει το φρούτο του αδερφού του σε κανέναν !

Επισκεφτείτε μας :
- SANDOKANTHANOS
Και ο Ace ποτέ δεν θα πέθαινε πριν τον αδερφό του και είδαμε τι έγινε.

Όλο αρνητικός είσαι.
Αυτό το πάμε και στοίχημα αυτό το φρούτο πάει στον Luffy.
ΤΕΛΟΣ!
Αυτό το πάμε και στοίχημα αυτό το φρούτο πάει στον Luffy.
ΤΕΛΟΣ!

Επισκεφτείτε μας :
- SANDOKANTHANOS
Ο καθένας έχει μια διαφορετική άποψη.

- Natsu-Nitsu
1: Με καποιον τροπο θα το φαει ο Coby μιας και πιστευω οτι θα ειναι ο main αντιπαλος του Luffy απο τους marine!
2: αν υποθεσουμε οτι η θεωρια για το "D"του Henry17 ειναι σωστη τοτε θα το φαει ο Luffy περνοντας το απο τον flamingo στην μαχη τους στο arc που βρισκομαστε!
3: θα το φαει η ο Zoro η ο Sanji η ο Ussop (ελπιζω οχι γιατι θα ειναι fail) για να βοηθησουν περισοτερο τον Luffy γιατι οπως ειδαμε στην προπονηση που εκανε το crew ολοι θελανε να γινουν ποιο δυνατοι για τον Luffy!
4: Αν το spoil που εφαγα οτι ο Teach (Blackbeard) περνει και 3ο φρουτο το οποιο ειναι logia type ειναι σωστο τοτε θα το παρει ο Teach!
Ειμαι νεο μελος!
2: αν υποθεσουμε οτι η θεωρια για το "D"του Henry17 ειναι σωστη τοτε θα το φαει ο Luffy περνοντας το απο τον flamingo στην μαχη τους στο arc που βρισκομαστε!
3: θα το φαει η ο Zoro η ο Sanji η ο Ussop (ελπιζω οχι γιατι θα ειναι fail) για να βοηθησουν περισοτερο τον Luffy γιατι οπως ειδαμε στην προπονηση που εκανε το crew ολοι θελανε να γινουν ποιο δυνατοι για τον Luffy!
4: Αν το spoil που εφαγα οτι ο Teach (Blackbeard) περνει και 3ο φρουτο το οποιο ειναι logia type ειναι σωστο τοτε θα το παρει ο Teach!

Ειμαι νεο μελος!

- SANDOKANTHANOS
Natsu-Nitsu wrote:1: Με καποιον τροπο θα το φαει ο Coby μιας και πιστευω οτι θα ειναι ο main αντιπαλος του Luffy απο τους marine!
4: Αν το spoil που εφαγα οτι ο Teach (Blackbeard) περνει και 3ο φρουτο το οποιο ειναι logia type ειναι σωστο τοτε θα το παρει ο Teach!![]()
Ειμαι νεο μελος!
Ο Teach έχει ήδη Φρούτο Logia.Το Yami Yami No Mi Logia είναι.Το μόνο Φρούτο που του μένει να αποκτήσει ειναι ένα Zoan, αλλά και πάλι δεν τον έχουμε δει σε μάχη μετά το timeskip, μπορεί αυτό το Φρούτο Zoan να το έχει πάρει ήδη.
Και εγώ πιστεύω ότι είτε θα το πάρει κάποιος από το πλήρωμα, είτε ο Teach είτε κάποιος άγνωστος που θα παίξει σημαντικό ρόλο μετά.

- Natsu-Nitsu
οντως το πρωτο του df ειναι logia αλλα για μενα ειναι καθαρα αμυντικο δεν θα τον χαλαγε καθολου ενα απο τα ποιο γαματα df!...αλλα εγω πιστευω ποιο πολυ οτι θα το παρει ενας απτο πληρωμα!
Return to “One Piece Theories”