Κρατάω το ancient-mythical zoan, αν και δε μου ρχεται κανενας με αυτήν την ιδιότητα που μπορεί να μπει...
Εκτός κι αν κάποιος απ' τους κενταύρους είναι mythical zoan, ή η κοπέλα που πετάει.
(αν και μεταξύ μας πιστεύω ότι είναι (αποτυχημένα) πειράματα, η κόψιμο/ράψιμο του Law)
Next Nakama
- Whitebeard
Re: Next Nakama
Oι 2 γυναικες στο πλήρωμα νομιζω ειναι υπεραρκετες.
Zoan type εχουν τον Chopper.
Kάτι υπτάμενο....τι να το κανουν???
Ενας type logia θα μου αρεσε.
Αλλα νομιζω αυτος που λειπει απο την ομαδα και θα ηταν και χρησιμος ειναι ενας fishman (Και βεβαια που θα βρείς καλύτερο fishman απο το new world???)
Zoan type εχουν τον Chopper.
Kάτι υπτάμενο....τι να το κανουν???
Ενας type logia θα μου αρεσε.
Αλλα νομιζω αυτος που λειπει απο την ομαδα και θα ηταν και χρησιμος ειναι ενας fishman (Και βεβαια που θα βρείς καλύτερο fishman απο το new world???)

Κατά βάθος θέλω να πιστεύω ότι ο fishman είναι ο Jinbe.
Για zoan τώρα που το λες, ναι, ο chopper είναι υπεραρκετός και πρωτότυπος, μιας και ήταν ζώο.
Το ιπτάμενο γιατό το σνομπάρεις, είναι "κουλ" σαν δύναμη, δε θα με χάλαγε.
Ο Logia λείπει, συμφωνώ.
Τη γυναίκα γιατί την απορρίπτεις; Ρατσισμός!
Αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά, μπορούν να βρουν μια θηλυκιά fish(wo)man, που να έχει φάει ένα logia φρούτο που της δίνει τη δύναμη να πεταξει. Τερατούργημα σκέτο δηλαδή, ψαράνθρωπος που όχι απλά δεν κολυμπάει, αλλά πετάει κιόλας!

Για zoan τώρα που το λες, ναι, ο chopper είναι υπεραρκετός και πρωτότυπος, μιας και ήταν ζώο.
Το ιπτάμενο γιατό το σνομπάρεις, είναι "κουλ" σαν δύναμη, δε θα με χάλαγε.
Ο Logia λείπει, συμφωνώ.
Τη γυναίκα γιατί την απορρίπτεις; Ρατσισμός!

Αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά, μπορούν να βρουν μια θηλυκιά fish(wo)man, που να έχει φάει ένα logia φρούτο που της δίνει τη δύναμη να πεταξει. Τερατούργημα σκέτο δηλαδή, ψαράνθρωπος που όχι απλά δεν κολυμπάει, αλλά πετάει κιόλας!

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Αφου εφαγε πορτα για την ωρα απο τον Jimpe νομιζω οτι η θα αργησει ο ''Next Nakama'' (θα περιμενουν δηλαδη τον Jimpe) ή θα μπει καποιος καινουργιος που δεν γνωριζουμε καν
Τι προτιματε?

Τι προτιματε?

heracles'n!!!(αυτος μ τν ουσοπ)
Epsilon wrote:Και για να μην τσακίζω και τα όνειρα του costas92 (αν και μ' αρέσει να το κάνω αυτό), άντε, ας του δώσω μια πιθανότητα της τάξεως του 0,00000001% για να μπει.![]()
Μετα απο αυτο αναζωπυρωθηκαν οι ελπιδες μου!

Ελενα, αν μπει εστω ενας απο τους δυο στο πληρωμα θα σε παω ταξιδι στην Ιαπωνια να δουμε απο κοντα τι πινει ο Sir Oda!

Aαα και κατι τρελο για επομενο νακαμα............ Saboooo!(γιατι ειμαι σιγουρος οτι ζει)!

Δεν είναι τόσο τρελό,trust me.
Παίζει πολύ ο sabo !!! Είναι διακαής πόθος πολλών φαν της σειράς να δουν τον Sabo ζωντανό και στο πλήρωμα ...
Παίζει πολύ ο sabo !!! Είναι διακαής πόθος πολλών φαν της σειράς να δουν τον Sabo ζωντανό και στο πλήρωμα ...

Φοβαμαι ομως επειδη ειναι διακαεις ποθος πολλων φαν, δεν θα γινει ποτε αυτο!
Αν ομως γινει αυτο θα παρουμε και εσενα στην Ιαπωνια μαζι με την Ελενα!
Αν ομως γινει αυτο θα παρουμε και εσενα στην Ιαπωνια μαζι με την Ελενα!

Return to “One Piece Theories”