Το μάτι του Zoro
Re: Το μάτι του Zoro
Εγω πιστευω πως το εχει απλα κλειστο και θα το ανοιξει καποια στιγμη στο μελλον το ποτε δεν ξερω αλλα πιστευω θα το ανοιξει,επισης και ο Rayleigh εχει μια παρομοια,σχεδον ιδια ουλη στο ματι και το εχει ανοιχτο,τελος αμα θυμαστε οταν ειδε τον Luffy στη εφημεριδα κατι επαθε και εστιασε στο ματι του.Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι που κανενας δεν το αναφαιρει ή τον ρωταει τι επαθε.
- DonquixoteDoflamingo
Epsilon wrote:Παιδιά μην το παιδεύετε, μόνος του το έκοψε το μάτι, τον εμπόδιζε με κάποιον τρόπο, είμαι σίγουρη
το πιο "zoro" σενάριο...

-
το εχει κλειστο για να αυξησει τις ικανοτητες ξιφασκιας στο μεγιστο. το ματι θα το ανοιξει οταν πραγματικα χρειαστει ακομα και αυτοι που φαινονται τουμπανα σαν αντιπαλοι για το Zoro ειναι απλα παιχνιδακια .......!!.. η προπονηση των δυο χρονων εχει αποτελεσματα περα απο καθε φαντασια που ουτε καν εχουν ξεκινησει να φαινονται ακομα ειμαστε ακομα στο 1 της 100 των νεων δυνατοτητων του Zoro..........!!!
εγώ έχω ακούσει μια θεωρία ότι έχει μέσα του ένα δαίμονα ίσος το μάτι του να κλειστό αλλά κανείς δεν ξέρει άμα το έχασα η το έχει κλειστό εγώ πιστεύω ότι είναι κλειστό
one piecre

- SANDOKANTHANOS
Δεν υπάρχουν τέτοια στο OP. Απλά το έχασε.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Return to “One Piece Theories”