Σχολιασμός παλαιότερων επεισοδίων
- SANDOKANTHANOS
Re: Σχολιασμός παλαιότερων επεισοδίων
Εγώ από τα filler του Warship Island μέχρι το τέλος του G-8 τα έβλεπα από τους Joker οι οποίοι έβγαζαν κάθε μέρα από 2-3 επεισόδια, έτσι ούτε έχανα την πόρωσή μου αλλά είχα και αγωνία για το επόμενο.Από το Foxy έως το 550 του Fishman Island τα είδα μέσα σε 3 με 4 μήνες.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Γνωριζει κανεις που θα βρω τα επισοδια 301-336?one piece σιγουρευτιτε εαν υπαρχουν seeders!!ευχαριστω!
archii wrote:Γνωριζει κανεις που θα βρω τα επισοδια 301-336?one piece σιγουρευτιτε εαν υπαρχουν seeders!!ευχαριστω!
Υπάρχει εδώ το κατάλληλο θέμα και σου λέει από ποια ομάδα έχει βγει το κάθε επεισόδιο και που μπορείς να το βρεις και να το κατεβάσεις!

My Life Spent On Anime
- Spoiler: Show
- Spoiler: Show

ναι αλλα δεν υπαρχουν seeders.
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
μην τα κατεβάζεις 1-1 από εκεί, αν πας στο κάτω μέρος της σελίδας των sick fansubs υπάρχουν πακέτα επεισοδίων που εκείνα έχουν seeders.

ωραια ευχαριστω πολλη :)
- marianthie
εγω για να πω την αληθεια τα περισσοτερα τα ξεπεταξα δεν εβλεπα ουτε οπενινγκ ουτε ανασκοπηση(καλα αυτο το κανα γενικα) στην ουσια ενα 10λεπτο ειναι καθε επεισοδιο δεν μπορω να πω οτι ηταν η καλητερη arc :hit
- SeriusBlack
καλησπερα σε ολους θα ειθελα να ρωτισο αν εχουν μεταφραστει τα επεισοδια απο το 116 και μετα κσεκινησα προσφατα να βλεπω ονε πις και μου αρεσε παρα πολλη πητε μου σας παρακαλω!!!!!
- SANDOKANTHANOS
Έχουν μεταφραστεί, ναι.Εδώ θα βρεις την αναλυτική λίστα των επεισοδίων/ταινιών/special κτλ που έχουν μεταφραστεί.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

- SeriusBlack
ευχαριστω πολλη αδερφε!!!!
Return to “Σχολιασμός Επεισοδίου”