- Spoiler: Show
- Και μόλις εχθές είδα πάλι το επεισόδιο που πέθανε... Πω... Το έχω δει 4-5 φορές και πάντα με συγκινεί ..
Portgas D. Ace
Re: Portgas D. Ace
Δεν αντέχω να το βλέπω με πιάνουν τα ζουμιά!!

My Life Spent On Anime

- Hiken no Ace
το εχω δει χιλιαδες φορες... εχω ξοδέψει εκατομμύρια χαρτομαντιλα.... και δεν μπορο να το χωνέψω ακομα

- redhaired sanny
αν γινοταν να στερεψει κανεις απο κλαμα θα ειχα παθει αφυδατωση

ο sogeking ειναι ο αντρας της ζωης μου
- Αετωμάτω Βασίλω
Πωπω εγω να δειτε κλαμα που εριξα ηταν αδικο αυτο που εγινε δεν επρεπε να γινει ετσι!!!!!
Μόνο εγώ δε στεναχωρήθηκα τόσο που πέθανε ο Ace;
'Ντάξει, δε λέω, συγκινήθηκα, αλλά πιο πολύ με άγγιξε π.χ. η ταφή του Going Merry, ή ο αποχωρισμός των Mugiwara.
Ίσως βέβαια να έφταιγε και το animation, ή οι ατελείωτες ώρες που ο Luffy έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε προς την πλατφόρμα και ποτέ δεν έφτανε...

'Ντάξει, δε λέω, συγκινήθηκα, αλλά πιο πολύ με άγγιξε π.χ. η ταφή του Going Merry, ή ο αποχωρισμός των Mugiwara.

Ίσως βέβαια να έφταιγε και το animation, ή οι ατελείωτες ώρες που ο Luffy έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε προς την πλατφόρμα και ποτέ δεν έφτανε...

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Από ότι φαίνεται μάλλον Έλενα είσαι η μόνη!!
Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή ο θάνατος του Ace, δεν υπάρχει άλλη σαν και αυτή...
Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή ο θάνατος του Ace, δεν υπάρχει άλλη σαν και αυτή...
Last edited by kalliniki on 27/05/12, 21:08, edited 1 time in total.

My Life Spent On Anime

- redhaired sanny
οταν λεω εγω οτι ειναι ακαρδη....εγω καθε φορα που το βλεπω παρακαλω να γινει κατι και τελικα να μην πεθανει...

Και εγώ το ίδιο, μακάρι να μην πέθανε μάλλον καλύτερα να μην τον σκότωνε αυτός ο ηλίθιος ο Akainu!
Δεν τον πάω καθόλου, έχει και αυτή τη φάτσα του κακού που σε κάνει να τον μισείς ακόμα περισσότερο...
Δεν τον πάω καθόλου, έχει και αυτή τη φάτσα του κακού που σε κάνει να τον μισείς ακόμα περισσότερο...

My Life Spent On Anime

- redhaired sanny
ναι αν και γενικα οι "κακοι" στο one piece δεν ειναι ακριβως κακοι...τους περισσοτερους τους συμπαθω παρα πολυ...αλλα ο akainu ειναι ο πιο μησιτος χαρακτηρας