Το 1ο anime που είδατε
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Re: Το 1ο anime που είδατε
τώρα που το λες, ίσως είναι και μένα το kabamaru, δεν είμαι σίγουρος ήταν περίπου την ίδια εποχή που τα είδα...

Εν τω μεταξύ το Kabamarou επειδή το είδα και πριν κανά τρίμηνο, πόσο χάλια μεταγλώτισση είχαν κάνει στο anime το κατέστρεψαν και απομυθοποιήσα γενικά το anime, μικρός μου φαινόταν κορυφή και τώρα μου φαίνεται ψιλομάπα. Αλλά δεν παύει το συγκεκριμένο anime να έχει σημαδέψει τη παιδική μου ηλικία!
Η μετάφραση του Kabamau είναι επική !

Επισκεφτείτε μας :
- Spoiler: Show
Allowed to fall! Must get up.
http://myanimelist.net/animelist/teo1323
-
Το πρώτο άνιμε που ειδα ηταν το pokemon,yu gi oh κ.λ.π αλλα ποτέ δεν τα έδειχναν ολοκληρώμενα κ έτσι δεν τα τελείωσα ποτέ...Οπότε το πρωτο άνιμε που είδα ολοκληρωμένο ήταν το Death note και αυτό με ωθησέ στο να δω και αλλα άνιμε...
teo1323, το είδες σχετικά πρόσφατα το Kampamarou;;;; Είναι πιο καλή από άλλα, αλλά είναι γελοία. https://www.youtube.com/watch?v=YA7IpkyribI ...Η μετάφραση του Kabamau είναι επική !
-Δε καταλαβαίνεις τίποτα.. τίποτα !
-Τι είναι αυτό που λες, τι είναι αυτό, δεν καταλαβαίνω, δεν..!
...
-Όλοι θα αρχίσουν να φέρνουν δώρα, δώρα πολλά!!!
...
Δεν έχει νόημα να γράφω δείτο το, 10 λεπτά είναι, σα ρομπότ μιλάνε! Μόνο οι φωνές μετράνε και το : " Στο Διάβολο Κεχαγιάτε του Κabamarou " , ή το " Ηλίθιοι!" του παππού!
- SANDOKANTHANOS
"Στο διάολο!" "Στο διάολο Σαετζίμα, θα σε πνίξω"
Μια χαρά μεταγλώτιση έχει το Kabamaru.
Μια χαρά μεταγλώτιση έχει το Kabamaru.

BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Σε επίπεδο βρισιάς τα πάει μια χαρά!!! Συγκριτικά με άλλα που τα κόβουν και τα κάνουν γελοία: "Άντε να χαθείς σαχλέ!", αλλά σε θέμα μεταγλώτισσης κανονικής κουβέντας είναι κακό, γνώμη μου και δεν επιμένω πλέον περαιτέρω.
Καλύτερη μεταγλώτισση θεωρώ ότι είχαν τα μεταγενέστερα π.χ. τα Pokemon, Yu Gi Oh(που σαν anime δεν μου άρεσε καθόλου περεπιπτόντως) κλπ.

yu gi oh στην tv, αν και δεν ήξερα καν την λεξη anime τότε. Οταν ακουσα για anime το πρώτο ηταν το Naruto
Πιτσιρικάς βέβαια... Robotech , Kabamaru, Plawress Sanshiro, Ultraman & Getter Robo . Επικά anime για την εποχή τους!! Ίσως ηταν και τα μονα mecha που πραγματικα ευχαριστηθηκα!!