Επεισόδια Fairy Tail Online;
- SANDOKANTHANOS
Re: Fairy Tail
Τον Απρίλη του 2014 ε;Λίγο μακριά, αλλά δεν πειράζει.Ξέρουμε αν θα αρχίσει με άλλο όνομα ή Fairy Tail 2014 θα λέγεται;
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Δεν έχει γίνει κάποια διευκρίνιση για το όνομα αλλα υποθέτω πως θα ονομάστε Fairy tail 2014 και εμείς απλά θα το ονομάσουμε season 2
.
Και εδώ μπορείς να βρείς ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Και εδώ μπορείς να βρείς ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Παίδες υπάρχει κάποια περίπτωση να το μεταφράσετε;
καλησπερα παιδια εχω βρει εδω http://www.animeclipse.com/index.php?in ... or_page=40
το fairy tail εως το 127 επεισοδιο απο εκει κ περα ξερει κανεις καμια σελιδα στα ελληνικα να το κατεβασω???
το fairy tail εως το 127 επεισοδιο απο εκει κ περα ξερει κανεις καμια σελιδα στα ελληνικα να το κατεβασω???
- SANDOKANTHANOS
Εδώ θα τα βρείς: http://animeburn.gr/
Η συγκεκριμένη ομάδα όμως έχει διαλυθεί, οπότε δεν ξέρω αν τα download links είναι ok.
Η συγκεκριμένη ομάδα όμως έχει διαλυθεί, οπότε δεν ξέρω αν τα download links είναι ok.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

ωραια βαζω τα επεισοδια που μου λειπουν να κατεβουν κ οταν εχω χρονο θα ριξω μια ματια σε ευχαριστω πολυ πολυ
Η ομάδα μπορεί να έχει "διαλυθεί" (επισήμως υπάρχει ακόμα), αλλά τα links είναι εντάξει από όσο ξέρω. Δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα σε αυτό.
Αν πεθάνω πριν το τέλος του One Piece, ας έρθει κάποιος στον τάφο μου να μου πει τι έγινε...
Παίδες το fairy tail ξεκινάει το άλλο Σάββατο υπάρχει περίπτωση να το ξεκινήσετε;
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Δε συζητήσαμε το θέμα ως ομάδα αλλά αν ενδιαφερθούν μέλη γιατί όχι.
Προς το παρών όμως οι προτεραιότητες της ομάδας είναι να τελειώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε, και όταν κοντέψουμε να τα τελειώσουμε τότε γιατί όχι :)
Προς το παρών όμως οι προτεραιότητες της ομάδας είναι να τελειώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε, και όταν κοντέψουμε να τα τελειώσουμε τότε γιατί όχι :)