Πού μπορώ να βρω τους subs σε αρχεία;
Πού μπορώ να βρω τους subs σε αρχεία;
exw katebasei ta epeisodia kai de mporo na bro ta arxeia me tous ellinikous subs gia na ta do ama kapoios me boithisei tha ton exw megali eugnomosini euxaristo ;)
- iNeXoRaBlE
Re: pou mporo na bro tous subs se arxeia???
anestis wrote:exw katebasei ta epeisodia kai de mporo na bro ta arxeia me tous ellinikous subs gia na ta do ama kapoios me boithisei tha ton exw megali eugnomosini euxaristo ;)
H γλώσσα του φόρουμ είναι ελληνικά και όχι Greeklish. Τώρα όσο αναφορά τους subs δεν θα τους βρεις κάπου είναι hardsubbed ενσωματωμένοι δηλαδή για ευνοήτους λόγους που εσύ καταλαβαίνεις καλύτερα πιστεύω.

Madao The One And only...

τεσπα με τα gr-en δε με νοιαζει.ευνοητους λογους δεν ξερω γνωριζω ομως για την ελευρερια στο ιντερνετ των δεδωμενων και πληροφοριον αμα βρεις καμια ακρι περιμενω να μου στηλεις κατι οπως για ολα οι υποτιτλοι ειναι ελευθεροι περιμενω το ιδιο και εδω. να με συνχωρατε για τα ορθογαφικα.
- DonquixoteDoflamingo
anestis wrote:...
προσπάθησε να σκεφτείς ότι εδώ δεν μιλάμε για κινηματογραφικούς κολοσσούς και πολυεθνικές :P αλλά για fansubbing οπότε λογικό να προσπαθεί κανείς να προστατέψει το κόπο του...

anestis wrote:οπως για ολα οι υποτιτλοι ειναι ελευθεροι περιμενω το ιδιο και εδω
Τι ακριβώς εννοείς εδώ; Προφανώς και οι υπότιτλοι είναι ελεύθεροι και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι δικαίωμα αυτουνού που τους φτιάχνει να τους κρατήσει για τον εαυτό του αν θέλει. Εμείς δε μοιράζουμε υπότιτλους, μοιράζουμε τα επεισόδια έτσι όπως τα φτιάχνουμε, άλλα είναι softsubbed, άλλα hardsubbed.
Αλλά ποια επεισόδια εννοείς ότι κατέβασες και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Για να δω αν μπορώ να βοηθήσω κάπως.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- SANDOKANTHANOS
Re: Πού μπορώ να βρω τους subs σε αρχεία;
Λογικά θα θέλει μόνο τους υπότιτλους για να τους κάνει burn ο ίδιος σε κάποιο δικό του αρχείο.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

δεν εχω νετ ρε παιδια δεν ασχολουμε πολυ με αυτα αν μου τους δωσετε καλος αλλιως μαθηματα ηθικης αφηστετα δε υπαρχει λογος.
αν δεν εχουμε εμπιστοσινη στον ανθρωπο καληνυχτα σας
αν δεν εχουμε εμπιστοσινη στον ανθρωπο καληνυχτα σας
- SANDOKANTHANOS
- Yahazugiri7
SANDOKANTHANOS wrote:Καλό βράδυ.
Οντως ειπε καληνυχτα ο ανεστης πιο πανω

- SANDOKANTHANOS
Το ξέρω. Και σαν ευγενικός άνθρωπος του απάντησα με την ίδια ευχή.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Return to “Απορίες και Σχόλια”