To seeding ειναι πολυ σημαντικο για να διατηρηθουν ολα τα επεισοδια της ομαδας στον τρακερ με ατομα που θα μπορουν να τα διανεμουν σε νεους χρηστες.
Τα βηματα του seeding ειναι απλα:
α) Τα αρχεια που θες να seedαρεις πρεπει να ειναι στον προεπιλεγμενο φακελο ή στον φακελο που εχεις επιλεξει μέσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος που χρησιμοποιείς (πχ. μtorrent, azureus κτλ)
β)Μολις κατεβει το επεισοδιο, πρεπει να βεβαιωθεις οτι δε σβηστηκε το αρχειο απο το προγραμμα και στον τομεα "Ολοκληρωθηκε" ("Completed") το αρχειο να βρισκεται σε κατασταση "Τροφοδοσια" ή "Διαμοιράζεται", κτλ.
Απο εκει και περα οσο ειναι ανοιχτο το προγραμμα, θα τροφοδοτει το επεισοδιο σε οποιον θελει να το κατεβασει.
Πολυ σημαντικο ειναι να μην αλλαζουν τα ονοματα του αρχειου που κατεβαζετε ούτε να μεταφερονται σε αλλον φακελο, αφου το προγραμμα χανει το ιχνος του αρχειου και ουσιαστικα δεν ανεβαζετε τιποτα.
Όποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να ρωτήσει εδώ.
Ευχαριστώ!
Ζητήστε Seeding
Ζητήστε Seeding
Last edited by Epsilon on 29/11/11, 13:46, edited 1 time in total.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Re: Ζητήστε Seeding
Όποιος χρειάζεται seeding σε κάποιο επεισόδιο, μπορεί να το ζητάει εδώ!
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Kι εμείς αυτό κατεβάζουμε.Λίγη υπομονή!!! 

- mrfreeze95
παιδια μπορειτε να κανετε ενα σεεδ για τα επεισοδια 54-73 το pack ευχαριστω :)
- Monkey.D.Luffy
και εγω seedaro απο το 150 εως 155
Re: Τεχνική Υποστήριξη
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ TORRENT ΑΠΟ ONE PIECE ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 230 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΟΜΑΔΑ Joker Fansubs, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ LINK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΝ ΣΕΛΙΔΑ MEGAUBLOAD
Return to “Απορίες και Σχόλια”