Πώς βάζουμε εικόνες
Re: Ερωτηση
Αν εννοείς στα posts σου τότε πατάς το κουμπί Img που βρίσκεται από πάνω και μετά βάζεις το link της εικόνας. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει topic στο forum μέσα που θα σου λύσει την απορία αν δεν στην έλυσα εγώ.
- one pieceK.B
Re: Πώς βάζουμε εικόνες
nomizo katalaba
-- 21 Ιούλ 2013, 7:51 pm --
alla pos dialegoyme eikona
-- 21 Ιούλ 2013, 7:51 pm --
alla pos dialegoyme eikona
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Φίλε μου, η γλώσσα που γράφουμε στο φόρουμ είναι τα ελληνικά. Τα greeklish απαγορεύονται
Όσο για το πως διαλέγεις είκόνα, όταν δεις μια εικόνα π.χ στο google images, την ανοίγεις και επιλέγεις το σύνδεσμο από πάνω και κάνεις αντιγραφή, μετά έρχεσαι εδώ στο φόρουμ και εδώ κάτω που γράφεις έχει μερικές επιλογές/ κουμπιά από πάνω. Μια απ' αυτές είναι το img, κάνεις επικόλληση το σύνδεσμο, μετά επιλέγεις το σύνδεσμο και τέλος πατάς το κουμπί img
Όσο για το πως διαλέγεις είκόνα, όταν δεις μια εικόνα π.χ στο google images, την ανοίγεις και επιλέγεις το σύνδεσμο από πάνω και κάνεις αντιγραφή, μετά έρχεσαι εδώ στο φόρουμ και εδώ κάτω που γράφεις έχει μερικές επιλογές/ κουμπιά από πάνω. Μια απ' αυτές είναι το img, κάνεις επικόλληση το σύνδεσμο, μετά επιλέγεις το σύνδεσμο και τέλος πατάς το κουμπί img

- one pieceK.B
καταλαβα ...sorry για τα greeklish δεν το ηξερα!!!
το spoiler πως το χρησιμοποιουμε?

- SANDOKANTHANOS
Απλά γράφεις κάτι, το επιλέγεις και πατάς την επιλογή spoiler που έχει όταν πας να κάνεις post.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

- one pieceK.B
Άμα θέλω να ανεβάσω μία ζωγραφιά μου ή κάτι από τον υπολογιστή μου, πώς το κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εφόσον έχεις τη ζωγραφιά σου σε μορφή εικόνας στον υπολογιστή σου, την ανεβάζεις σε έναν imagehoster (π.χ. imageshack).
Παίρνεις το link που θα προκύψει από εκεί και το βάζεις εδώ με τη μορφή:
Παίρνεις το link που θα προκύψει από εκεί και το βάζεις εδώ με τη μορφή:
Code: Select all
[img]link[/img]
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Return to “Απορίες και Σχόλια”