Που μάθατε για τους Joker Fansubs?
Re: Που μάθατε για τους Joker Fansubs?
Το είδα redhaired sanny και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου!

My Life Spent On Anime
- Spoiler: Show
- Spoiler: Show

- Rena Tony Chopper

Εγώ δε λέω από πού έμαθα, δε χρειάζεται να μάθει όλος ο κόσμος μια τρομακτική ιστορία...

Rena Tony Chopper wrote:![]()
![]()
![]()
χαχα...εγώ το έμαθα από την κυρία epsilon...κάνει καλή δουλειά δεν μπορώ να πω!!!!!!!!!!!!
Κρίμα! Δεν έβαλα emoticon chopper dance!!!! Ας βολευτώ με αυτό...

Gedatsu P wrote:Εγώ δε λέω από πού έμαθα, δε χρειάζεται να μάθει όλος ο κόσμος μια τρομακτική ιστορία...![]()
Πες αλήθεια, σε έδεσε; Σε απείλησε με κάτι; Με τι σε χτύπησε; Σε κυνήγησε κι εσένα με την παντόφλα;

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Epsilon wrote:Gedatsu P wrote:Εγώ δε λέω από πού έμαθα, δε χρειάζεται να μάθει όλος ο κόσμος μια τρομακτική ιστορία...![]()
Πες αλήθεια, σε έδεσε; Σε απείλησε με κάτι; Με τι σε χτύπησε; Σε κυνήγησε κι εσένα με την παντόφλα;
Θα σου τα πω όλα από κοντά

- vegetathom
Έγω το έμα8α μέσα από το anime-greek!!!
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Κατέβασα καταλάθος από το nyaa.eu ένα επεισόδειο του One Piece από τους sick επειδή οι yibis δεν είχαν βγάλει ακόμα το επεισόδειο και μπήκα στον κόπο μετά να βρώ και ελληνικό forum για one piece και έπεσα πάνω σας και στους sick. Αλλά μου άρεσε περισσότερο εδώ επειδή είναι αποκλειστικά για το OP.

Το σπίτι της Epsilon έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Όχι μόνο το έφτιαξαν το διαφημίζουν και παντού. Όποιος μπαίνει στο σπίτι απλά γίνεται μέλος
It's true I am just bones but only because I'd been waiting to lose a few pounds
https://38.media.tumblr.com/9c271761cba402a661e320c9986b5146/tumblr_n1tfcpNnbG1s74qeso2_500.gif
https://38.media.tumblr.com/9c271761cba402a661e320c9986b5146/tumblr_n1tfcpNnbG1s74qeso2_500.gif
Προσηλυτισμός στο φουλ! 

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- redhaired sanny
ειναι παγιδα..καλουμε κοσμο σπιτι και καλα επειδη ειναι φιλοι μας και μετα τους υποχρεωνουμε να μπουν εδω

ο sogeking ειναι ο αντρας της ζωης μου
Return to “Απορίες και Σχόλια”