Gintama
Re: Gintama
παιδια εγω που στα παλια ειμαι στο 70(εκει που εχει σταματήσει η ομαδα) θα ειναι μα@#κια να δω τα καινουρια ε?
- Yahazugiri7
neo7101 wrote:παιδια εγω που στα παλια ειμαι στο 70(εκει που εχει σταματήσει η ομαδα) θα ειναι μα@#κια να δω τα καινουρια ε?
ναι ειναι η συνεχεια δεν ειναι κατι καινουργιο...
(δεν καταλαβαινω γτ ολο ρωταει τετεια ο κοσμος οποτε συνεχιζει ξανα ενα ανιμε που ειχε σταματησει -_- )
neo7101 wrote:παιδια εγω που στα παλια ειμαι στο 70(εκει που εχει σταματήσει η ομαδα) θα ειναι μα@#κια να δω τα καινουρια ε?
Μπορείς άφοβα να δεις το καινούργιο, δεν υπάρχει καμία συνοχή, ούτε spoilers ούτε τίποτα.

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Παιδιά έχει βγει η Season 1 του Gintama σε Blu Ray, υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείτε μ' αυτά αντί με τα dvd raws;

- iNeXoRaBlE
upscaled videos είναι δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα + ότι αργεί το encode με αυτά...
Madao The One And only...

Παιδιά το επεισόδιο 12 από του 2015 δεν υπάρχει.. είναι εύκολο να το ξανανεβάσετε? pls!
Ξαναρώτησα απλά έκανα λάθος και αντί για εδώ το έγραψα στο Gosick..
Ξαναρώτησα απλά έκανα λάθος και αντί για εδώ το έγραψα στο Gosick..
Παιδιά το επεισόδιο 8 της νέας σειράς δεν μου κατεβαίνει.

Επισκεφτείτε μας :
- Spoiler: Show
Allowed to fall! Must get up.
http://myanimelist.net/animelist/teo1323
Ποτε με το καλο θα βγει η συνεχεια του gintama (2015)
-
θα συνεχιστεί η σειρά? (η 1 season) xD
Παιδιά δεν μπορώ να σας πω τίποτα με σιγουριά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τώρα το πράγμα έχει παγώσει λόγω υποχρεώσεων. Για την ώρα δηλαδή δεν δουλεύουμε ούτε το παλιό ούτε το καινούργιο Gintama. Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξανασχοληθούμε, μπορεί πάλι και όχι, ποτέ δεν ξέρεις.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...