Chapter 725 - The Undefeated Woman
- terminatorbill
Re: Chapter 725 - The Undefeated Woman
Πάντως όταν καταφέρουν να βγούν οι συμμετέχοντες από τη φυλακή, ο doflamingo, το πλήρωμα του και το ναυτικό δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτοπολεμήσουν. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν Law-πλήρωμα, SH-πλήρωμα, dwarves/toys και όλους τους συμμετέχοντες 

- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Ναι αλλά ακόμα δεν είδαμε την πραγματική δύναμη των CP0!!
Κατά τα άλλα, πολύ ωραίο το κεφάλαιο αλλά πάλι τα ίδια έχουμε, break και την επόμενη βδομάδα...
Κατά τα άλλα, πολύ ωραίο το κεφάλαιο αλλά πάλι τα ίδια έχουμε, break και την επόμενη βδομάδα...

Αν εξαιρέσουμε τ ότι εχουν κλειστεί οι συμμετέχοντες που έχασαν κάπου απ'τον DD δεν έγινε κ τπτ το τρομερό... γέλασα με τον Bartholomeo πάντως! Μέτριο από μένα
Ο τίτλος σας φάνηκε κι εσάς λίγο άσχετος με το περιεχόμενο; Προφανώς αναφέρεται στη Rebecca, αλλά δεν μάθαμε και κάτι τρομερό πέραν του ότι έχει χάκι και δε βαράει τους αντιπάλους της.
Στο εξώφυλλο είναι όντως ο X-Drake; Κατάλαβε κανείς; Και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι κατάφερε και πήρε το νησί του Kaido (για όσους θυμούνται, σε νησί του Kaido αποβιβάστηκε ο Caribou), ή συμμάχησε με τον Kaido;
Κατά τ' άλλα δε βρίσκω κάτι για να σχολιάσω. Ψήφισα καλό :P
Στο εξώφυλλο είναι όντως ο X-Drake; Κατάλαβε κανείς; Και αν ναι, αυτό σημαίνει ότι κατάφερε και πήρε το νησί του Kaido (για όσους θυμούνται, σε νησί του Kaido αποβιβάστηκε ο Caribou), ή συμμάχησε με τον Kaido;
Κατά τ' άλλα δε βρίσκω κάτι για να σχολιάσω. Ψήφισα καλό :P
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Πολύ καλό ήταν το κεφάλαιο και ναι πήγαινε για την Rebecca ο τίτλος του κεφαλαίου!
Λογικά ή είναι ο Drake ή κανένα μέλος από το πλήρωμα του Kaidou μιας και υπάρχουν πολλά μέλη τύπου Zoan.
Λογικά ή είναι ο Drake ή κανένα μέλος από το πλήρωμα του Kaidou μιας και υπάρχουν πολλά μέλη τύπου Zoan.

My Life Spent On Anime
- Spoiler: Show

Ναι παίζει κι αυτό να είναι μέλος του πληρώματος του Kaidou! Βέβαια κ ο Drake δεν μας έχει δείξει ότι επιτέθηκε στον νησί του Kaidou? Όποτε δεν ξέρουμε πώς κατέληξε κι αυτο!
- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο δεινόσαυρος είναι ο x drake, απλά δείτε το χτένισμα των μαλλιών του drake μετά το timeskip και τη σκιά του t rex:

- SANDOKANTHANOS
Όντως έχεις απόλυτο δίκιο.Και εγώ ο X Drake νομίζω είναι.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Return to “Σχολιασμός Chapter”